Ohh nooo! My face :'/

Assalammualaikum blogger *_* So apa khabar? Okay hope you will be fine ;) Baru-baru nihh, Abel ada join satu camp nihh, jyeahh, Kem PKBM Laut Peringkat Negeri Zon Utara 2012. Di D' Beris Lake Resort Sik, Kedah. Hm, so mesti uolls akan tanya, best tak? Mesti tak best kann? Hakhaks, kay kali nihh lain punya. Memang best. Yes, Terbaikkkk!

            The story begin. Ten, tenen, tenen, tenentententen.. Once upon a time. There was a cute little girl name Nurul Nabila. Kay, merefekkk dahh. Back to the topic. Hee XD Kem nih berlangsung selama 5 hari 4 malam. Lama tak? Lama tak? Please lahh be jealous, kitorang tak pergi sekolah seminggu :P First day, Hari Isnin, after pasang khemah then hujan lebat, masuk air -.-" So we all move on ke dalam pondok ^^ Hahah, tak semua sekolah kay dapat nikmat tidur dalam pondok. Again, please be jealous. Then, activity hari Isnin, takdak. Means, own activity. Then Tuesday, pagi tuhh ada Water Confident, Kayak, then petang pulak ada Compass, Laberang. Yang bestnya time kayak lahh. Abel naik dengan Kyna, so kami punyalahh kayuh paddle tuhh, tak gerak-gerak. Nak nangis dah kami, sebab malu boys kat situ semua gelakkan kami. That's evening, barulah kami tahu bahawa ada staf nih dok pegang kayak kami, macam mana nak gerak lah kan? bayangkan kami kayuh laju-laju pun tak gerak juga. Bila dapat tahu ada staf pegang tuh, rasa nak gelak pun ada, sakit hati pun ada X) Haha menyesal tak sudah. Malam tuh ada permainan Pertahanan Pengkalan (entahlah eja betul ke tak) Permainan nih macam main perang-perang lahh, musuh tuh akan masuk dari mana-mana saja. So kami kena lahh jaga seluruh resort tu tak bagi musuh masuk.  At last kalah jugak. Musuh tu act jadi orang gila, bawak bantal, isap jari. Haha lucu kay XD Okay then, Wednesday, kitorang ada jati diri, kena masak guna barang-barang yang boleh bawa masuk hutan. So, petang tu kami just makan apa yang kami masak je lahh. Tak sedapppp. Bluewkkkk :P Malamnya, ada jurit malam. Jurit malam nih pulak macam permainan burung hantu lah jugak, cuma yang bezanya, burung hantu kena tutup mata then kena tinggal sengsorang kann? But jurit malam nih, masuk sorang-sorang dalam hutan, tak dibenarkan pejam mata, then ada hantu-hantu datang kacau kita. Ehh, chopp, hantu-hantu tuhh staf-staf lah yang act jadi hantu. heeeeeheeeeeheeeee~ Khamis pulak, ada pertandingan, Pertandingan Kompas, Pertandingan Laberang, Pertandingan Kayak, Pertandingan Boatswaincall. Abel masuk pertandingan Laberang, got second prize ^^ *winkwink* Heheh. Malam tuhh ada malam akrab. Kayy ada cerita tersendiri. Cannot tell you maa. Ehh, petang tuh ada incident happen tau takk. Hurm, rahsia bebudak Laut SMK Seri BP je lahhh. So, abaikan. Malam tu makan bbq. Memang best :D Hm, hari Jumaat, balikkkk :'/ Macam tu jaa activity kami, tak padat kan kan kan? Selalunya kem mesti activity padat, but kami? banyak rehat kem nihh. peace.png

Here the pictures. Maaf sikik jaa, sebab gambar yang lain muka aku tak comel :P

Kayy Abel yg omey omey tuhh. Ce cari ce cari ^^

Abel yang comel-comel pakai baju warna merah tudung kelabu tuh tauu ^^



Nurul Nabila (Abel)