Memasakkk

Hyeeeeee! Assalammualaikum. Apa habaq? Hekhek. Macam-macam aeh aku nihh -.- Lama dah kenn aku tak hapdet belog? Hah, apatuu?Hihi, update blog lahh. Ohhh, maaflahh bagi sesiapa yang tak biasa dengan blog aku, maaflah pada yang tua dan yang muda. Aku lebih selesa dengan membahasakan diri sebagai aku, tidakpun, aku akan bahasakan diri sebagai Abel. But sometime je lahhh. Sorry again lahh ea? Okayy dah melalut. Back to the topic. M-E-M-A-S-A-K. Ohhmyyy. Believe it or not? Muka omeyy macam nihh nak memasak? (perasan jap) Harhar, macam tak percaya je kann? My family punn tak percaya, even aku sendiri pun tak percaya. Haha XD But, itulahh kenyataannya. Apa nak kata lagi kan? Benda dah lepas and kami dah dapat hadiah dah pun. Ehh, wait. Hadiah mende? Memasak pun boleh dapat hadiah kee? Here the story begin, actually, Nyesha, Kyna and me, masuk pertandingan memasak. Peringkat negeri tauu sayang-sayang kuu. PERINGKAT NEGERI. Kami wakil Daerah Barat Daya. Believe lahh wehh :D Haha. Ouhh, the sad moment bila belon kami kena curi. Lalalala. Redha jelahhh. And, kami dapat, apron, topi tuu (apa ntah nama dia, lupa dah), sekotak barang jenama Maggi (sorang satu kayy), Medal and Sijil. Ouhhyaa, RM50 sekali. Untungkannn? :D So, taknak cakap banyak sebab kami tak menang punn. But kami redha. At least, kami wakil daerah *winkwink* So enjoyy gambar yang tak banyak nihh :P


Aku lahh yg hias teww. Omeyy kenn?





aku yang paling gemuk teww 

sorang-sorang aku pakai topi tuu.



NNKH

No comments: