Twin :D




Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu
Ooh hati ku rasa sesuatu

Pernah dengar lirik lagu atas nih? Confirm pernah kann? Bohong lah kalau cakap tak pernah. Apa pulak kaitan dengan gambar atas tu and post title kali nih? HAHA :D Okayy, gambar tu owner dia nama, Nor Baini binti Abdullah, twin Abel. Comel kan diaa? Alahh cakap je comel dapat pahala :)

      Okay-okay, actually takde kaitan pun gambar tu dengan post kali nih. Saje je nak promote twin Abel yang sorang nih. Twin lain ibu, lain ayah :D So, post kali nih about twin Abel jugak, tapi bukan si Bainie nih. About sorang budak lelaki nih. Dia memang betul-betul twin Abel.(amek, semua nak jadi twin dia, pulun) Tak caya ? Tengok ic dia, number sama dengan Abel 970903-XX-XXXX. Kay, nama dia Shafiq Iman.

      Kaitannya adalah, dia sekarang sedang 'IN LOVE' dengan seorang kakak nih yang dia kenal dalam facebook. Alah, Cinta Muka Buku lettew. Kakak nih pulak nama, Ezzah Aina binti Elias. Abel kenal Kak Ezzah, schoolmate Abel. Diorang dua sweet sangat. Sumpah jealouss. Kalau lah Abel macamtuu.... (Tangan tongkat dagu, mata tengok atas, awan angan terapung-apung)  Kayy STOP berangan -.-" HAHA

        Walaupun umur diorang beza setahun, tapi diorang dua nampak matched sangat. Alahh jealous lagi  Okayy, dedua nih rapat dengan Abel. Kalau online, tak sah kalau tak jumpa Shafiq dengan Kak Ezzah. Shafiq nih open minded sikit, dia baik, caring, alah semua yang baik lah ada dekat dia. (Acehh, puji lebih kang kembang dia) AHAH ! Hurm, banyak jugak story yang Abel share dengan Shafiq nih, takpe dia kan twin Abel, haruslah dikongsikan. Okay Kak Ezzah ni pulak peramah, kalau jumpa Abel je tak habis-habis dengan perkataan cucur dia tuh. Bukannya dia pernah rasa pun cucur yang abel goreng tuh :P Kak Ezzah nih pun macam Shafiq juga, baik, caring alah semua yang baik lah ada dekat dia (ayat ulang, tak cukup idea) HAHA. 

        Okayy takde story dah about them nih. Last sentences for them, walaupun hanya berkenalan dalam Laman Muka Buku, hope korang dua stay last forever. Alah, macam gitu-gitu lah. Ouh kejap, mesti korang tertanya-tanya kan, sebab apa Abel post about diorang dua nih. Shafiq <-------- mamat nih lah punya fasal. Dia suruh Abel update post tapi Abel takde idea nak update, so update je lah fasal dia dengan Kak Ezzah. 





Shafiq and Kak Ezzah 







Kay byee,

Nurul Nabila

No comments: