I Miss Them -.-

There is a tear behind this fake smile :/




Assalammualaikum
Lama sungguh tak menaip. 2 bulan lebih mungkin. Saya tahu tiada yang datang menjenguk pun. Tak tahu nak buat apa dengan blog ni. Okayy baru lepas baca blog Puteri. Sumpah sedih :'(
     Okayy, aku rinduuu adik aku and abang aku :'/ . Dedua masuk asrama, lepasni siapalah nak jadi pendengar setia aku. Sepatah aku nak taip tentang diorang, tertitis air mata aku. I miss them soooo muchhhh. Ya Allah, tabahkan hati hambamu ini Ya Allah. :'(

     Muhammad Nasrul Naim, you're the best brother i have. No matter how often we fight, we still sibling. Air dicincang takkan putus kan adik? Yesss, adikk. Kakak tahu Naim teringin sangat nak dengar kakak panggil Naim dengan gelaran tu kan? Naim, sumpah kakak rinduuuu Naim. Takde siapa nak gaduh dengan kakak, takde siapa nak dengar masalah kakak, takde siapa nak sembang dengan kakak. Naimmmmm !!! Kakak tak larat nangis dah. Kakak rindu Naim. Naim, kalau ada yang buli tuh story lah kat akk, memang akk tak boleh serang diorang, tapi akk boleh tolong dengan cara contact kawan akk. Naim tahu kan ramai kawan akk kat sana. Naim, banyak masalah yang bersarang kat kepala akk sekarang. Manalah tempat akak nak luahkan? 

     Abang Hazrul Haqeem, my dear cousin. Memang abakem jahat. Selalu ejek Nabila, selalu perli Nabila, tapi abakem je lahh yang faham perasaan Nabila, abakem je lahh yang suka nasihat Nabila. Kalau ada apa-apa, selalu Nabila orang first abakem story. Same goes to me, Abakem akan jadi orang first yang Nabila akan luahkan selain Naim. But now, bila abakem dah masuk asrama, takde sesapa nak dengar masalah Nabila. Takde sesapa nak share problem dengan Nabila. Sumpah Nabila rinduu abakem. Problem sekolah, problem boypreng, problem kengkawan. Abakem dengan Naim je lahh yang tahu and can solve it. Sekarang nih? Dedua takde, siapa lagi nak solve problem Nabila? Time hantar abakem rituh rasa macam taknak tinggal je abakem. Okayy I MISS YOU, please be notice.

      Hafizie, okeyy. Honestly, I still love you. Tapi, orang tak boleh. Orang tak boleh terima cara dia. Orang minta maaf kalau orang buat dia sakit hati. Orang minta maaf kalau orang tak  boleh gembirakan dia. Kita dah takde pape kan? But, kenapa dia selalu cakap dekat orang lain yang kita still stay? Orang rindu dia jugak. Tapi please, jangan paksa orang. Orang selesa dengan kehidupan orang yang sekarang. SINGLE 

      Awatif, Sakinah, Nyesha, sayangg hampa marah aku? Kayy, aku promise lepasnih, hampa tiga akan jadi orang first aku story secret aku. Bukan aku taknak share dengan hampa. Tapi aku malu -.-" Bestie forever ye sayangg ? I LOVE YOUAisya, wehh aku sayang hg ! Sumpah jealous tengok hg dengan Dyra, tapi nak buat macam mana kan? Aku ni just EX-BESTIE hg je kan? Okayy, hope bahagia dengan daddy aku and kengkawan hg. I LOVE YOU !

     Fatin, Thanks sayang sudi jadi pendengar setia. Tapi aku tak story semua dekat hg, sebab aku tak selesa bila story dekat orang lain selain abakem and adik aku. I'm soryy :/ Again thanks sebab sudi juga dengar masalah 

     Saya perlukan seseorang untuk mengganti tempat adik dan abakem saya. saya perlukan seseorang untuk dengar masalah saya. :'( Aku tahu takde sesape yang sudi kan ? Aku memang jenis yang pemalu. Aku tak suka masalah aku, aku story dekat orang. Aku memang tak pandai cakap aku sayang hampa, aku rindu hampa depan-depan. Tapi aku cuba :/ Tolong faham situasi aku sekarang. Aku tak suka hidup keseorangan. Aku perlukan hampa kawan-kawan.  

2 comments:

Syuhada Nasya said...

sdih gak , hmpir mnitiskn air mata .. tp ad yg klakar eheee
sbarye dik :)

Nabila said...

@Syuhada Nasya : alah akk nih buat-buat sedih pulak :P eyh jap, apa yang kelakarnya ? hehe :D anyway thanks comment :)