The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalammualaikum everybody :D

Weh weh . Abel nak join Giveaway dari Kak Nisa Kay nih . Terlebih eksaited dah nih . Tengok hadiah dia, auww . Berpinar-pinar biji mata . Rugi wooo kalau tak join . Asal-asalnye ingat nak abaikan dah, tapi bila tengok hadiah dia . JANGAN ABEL , JANGAN BUAT KERJA BODOH , JANGAN TAK JOIN ABEL !! so excited . terlebih happy dah nih :D so jangan buang masa . meh kita ushar hadiah dia .
.
.
.
Jeng Jeng *blinkblink*

amacam ? excited tak ? woah EXCITED GILA NIH . kalau tak excited , excited-kan juga diri tuh ! (memaksa pulak :D) \sorry/ okayy kalau nak join hah , click jeh banner bawah nih . \ce cari ce cari/




Sponsor Lists
Mrs Lady's StyloEight Designs Boutique (EDZ)Pretty PopJiwa Chenta STUFFOnline Hijab E-BoutiqueFirzara CollectionThe Bag GaloreWanblur - Shazwan AzizanDarkbatmanPretty Lens StoreMadamMondoqCik Nurul PinkyLuvika TerritoryNurul LiyanaFieyona Amani AtelierQueen AttackSuci Shawl & ScarfYaya FlanellaBlog Cik BunnyMedia Jer!Cik BintangShawlistaa Beauty ScarfMyraVeaEZ Lovey CraftHijaBookIslamio ParadiseDaniel AdieInnanie Ariffin


  • So, Abel dah like semuaaaa fan page sponsor and dah pun follow sponsor-sponsor tuh .  *like guna efbiee Nurul Nabila and follow guna belog Nurul Nabila and dah tweet guna @NuralNabil


  • Abel dah tweet dan dah like entry tuh ♥ 

    Due date : 6 DISEMBER HINGGA 31 DISEMBER 2011

    Wahh ! Abel akan berjuang mati-matian untung menang GiveAway nih .







  • 5 comments:

    nurmujahidah said...

    amboi,, bermati-matian yer,, kih3,, moga kite dapat something,, doa banyak2 k,, :D

    nurmujahidah said...

    lupe nak gitau,, muja follow :D

    Nabila said...

    haha :D yess mati-matian . aminn ~ moga KITA dapat something :D

    hanis nasuha said...

    hwaiting :D

    yana lyana said...

    good luck, awak..
    salam singgah :)