G o o a a a l l l l !! -.-"

heyyo evelibadi



Jyeahh buka efbiee sana sini story fasal bola . At last , kalah kat tangan Syria 2-0 . Semua diamm . *syyyttt* muehehe :DD Hah nih ! Indon kutuk Malaysia , Malaysia kutuk Indon . Apa cer nih? Cer cite cer cite. (~'.')~ Haishoo -.-" Sama-sama dapat dosa, sama-sama dapat bala. Malaysia kan terkenal dengan budi pekerti, sopan santun, lemah lembut nya, kann ? Asal pegi gaduh ? Biarlah orang nak kata apa , kita just cakap Alhamdulillah . Kan senang . Keep simple, No dosa one . Okay okayy tak kisahlah . Sekarang dua-dua dah kalah . Kita tak boleh ubah takdir rite ? hewhew :3 ceramah pulak aku . Eyh, cuti dah nih weh . Nak hang dengan kengkawan . Takdok maso lah pulok . hurm Alhamdulillah lah ambo stay kelah 3 Kristal :D . Results (gerak thumbs atas bawah) . Grade C and D takdoo :) But A sikit joo :( Sebelum nih , A banyak tapi ada puloks C . So nak tahu juga ke results ? Malu doeh.(Annoying betul) 3A 6B jehh :(( . Hai lah nasib . Hurm,sorry lah got to go . Urgent . Kayy baiyy nah flying kiss sikit . Muah kiri muah kanan :X


No comments: