The Parry Fabulous

heyyo



Agak-agak korang dah berapa lama Abel tak update blog? Okay sorry sangat sebab busy dengan exam , cheer leaders. Ntah pape jeh. Cheer Leaders, okay kalah -.- muehehe . Jyeah blog dah bertukar. Bak kata bebudak tu, 'TRANSFORMERS' haha XD okay , amacam? Cantik tak ? Fine, fine, dah lari dari tajuk . actually The Parry nih ahli PRS yg masuk bertanding for Energetic Movement . kitorang tak dapat clue , what is that energetic movement. Cikgu cakap, it just like cheer leaders. So we decide to make a show of cheer leaders. Pergi sana, puihh. Bukan cheer leaders lah babe. Ini islamik punyee. haishoo -.- . Dah lah kitorang ada unsur Korea, Cheer Leaders ngann ? Korang pepaham lah macam mana, panjat sana sini. Yeah . ada sekolah nih yg memang gedik sungguh lah . Pakaiaaaannn, ergh, SEKSA. Sekolah mana tuh? Sekolah mana tuh? Alahh, syyyt je lah. Kang diorang malu pulak bila sebut nama sekolah diorang tuh. Kay tak puas hati dengan group yg dapat number 3. Loeh , dah lah kutuk sekolah kitorang, then, buat show just pakai baju sekolah and show about , atas bukit ada rumput , rumput cantik tak pernah lihat . Yah just that. Bayangkan. Not fair rasanya diorang menang. Fuhh, kitorang penat-penat buat, dapat 4th place jeee ==' . Okay mengaku , kalah sebab tak guna minus one, kitorang guna full song. (trim sendiri aww ♥ ) haha xD. Our mistake lettew kenn? Okay kitorang lawan di SMKBTM (Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Tasek Mutiara) Sekolah ni macam kedalam sikit, nanti kalau pergi sendiri , sah-sah sesat, cari tak jumpa. Haha XD Ouh yeah,haish tak leh tahan nafsu woo. Boys sana cute-cute (asal tak cakap hensem jeh kenn ?) . Ray terpikat kat sorang mamat nih . Comel >< agaga . gatainyaa diaa :P Haha Kay lah, panjang mengomel. Assalamualaikum :)

ps** ergh , Killing Math Question Exam tadi . Isnin nih Sejarah pulak . G I L A  ARHH !

No comments: