OMG ! Burn -.-"

Assalamualaikum (Y)



             Hey apa khabar blogger? Mesti rindu Abel kan ? haha XD Alahh ---..--- perasan jeh abel nih :P Ohyaa, post kali nih about Kem Persatuan Kadet Bersatu Malaysia Laut Peringkat Kebangsaan Zon Utara (Perghh ! Panjanggggg) Kem ni berlangsung selama enam hari (9/9/11 - 14/9/11).

             Actually banyakkkk sangat story yang nak dikongsikan, tapi faham-faham je lah kan? Abel nih PEMALAS and PENAT so story sesikit sudah lah yee :)

             Okay, yang BEST Abel story, yang tak best Abel pendam je lah. So, Abel ada pergi menembak. BEST (Y)(Y) Two Thumbs Up. But time ni lah muka Abel burn gila. First time menembak. Gerunn. Waktu first-first tu rasa macam taknak jeh, sebab senapang tu berat sangat then bila lepaskan tembakan, badan kita macam ada gravity tolak. Pergh, takut gila tapi yang tu lah precious memory Abel :D

             Kitorang ada juga Water Confidence, first, stuff-stuff tu suruh kitorang baring dalam Tasik, then diorang tarik kitorang sampai tengah tasik. Dalam gegile baq hang. Serammm sejukkk je. HAHA :D Tapi itulah yang BEST. 

             The last night kitorang kat sana, ada malam kebudayaan. Pergh, budak Perak buat show menakutkan -.-" Diorang bawa mayat, diorang bawa air mawar. Diorang buat macam kita nih dah meninggal. Meremang bulu roma. Pocong pun ada, melompat-lompat kat situ. Takut juga time tu :D 

             Alah, senang citer, pergi kem ni memang TERBAEK lah ! THE BEST punya ! (Alahh, Abel nih kalau Kem je mesti terbaek, tak pernah tak terbaek :P) Hurm okaylah my dear readers, Abel dah penat sangat nih. Penat Kem tu pun tak hilang lagi. So Abel got to go, byee, Take Care :D


ps**ex-boy aku minta sambung balik . YES/NO ?

No comments: