HAPPY BIRTHDAY TO ME

assalammualaikum .






selamat hari raya , sorry wish lambat . itsokay kan ?
asalkan masih dalam Syawal .
haha okay . harini birthday abel .
*yang tu pun nak bagitau . kecoh arr :P
haha :D tak kecoh pun . hurm , tahun nih birthday tak best sangat lah .
sebabnya tahun nih tak buat birthday party .
so , hadiah pun takde lah :(
ni yang saduss nih . hehe :D

hah kamu ! siapa suruh baca post nih ?
amboii nih . wajib bagi present kalau dah baca .
haha takde lah joke jee .
i have no idea to post .

arr ! i raya di Kelantan .
bestt :) korang raya kat mana ?
takpelah mana-mana pun .
sepanjang i kat kelantan , i tak bawa lappy . so i online lah guna android ayahsu and mamaelin .
sometimes guna lappy or iPad ayahsu , iPad mamaelin sekali . 
*jangan jealous .
hurm , abel tak hupdate gambar raya lagi .

okaylah bye .

ps** post ini adalah post yang paling tak syok and membosankan . RITE ?

No comments: