True friend are hard to find , hard to leave and impossible to forget :D

Assalammualaikum warahmatullah hi wabarokatuh !
(panjang berjela)


      Today I want to talk about best friends. (Cehh speakongg pulak) Story about best friend ni susah sikit. Bila kita tak mention nama someone tu dalam list bestie kita, nanti dia terasa hati. Kalau kita mention, nanti ada yang kata  "hurm, pergi lah dekat dia. Siapa lah aku ni kan? " hadushh ==' Susah woo bestie-bestie nih. Senang cerita, semua kawan yang rapat dengan Abel adalah bestie Abel .

Bestie,
         Macam-macam kerenah ada :) Yang pastinya semua ada kenangan tersendiri . Abel saaayaaanggg bestie Abel . Takde sesiapun boleh halang ! And one more, siapa curi bestie Abel, Abel cekik dia ! HAHA jkjk XD

Bestie,
         Abel sukaa gaduh dengan diorang . Ouh why pula ? Becauseeee, kalau kita gaduh dengan diorang, mesti ada drama pujuk memujuk kan? Ini memberi peluang kepada kita untuk leeeebihhhh saaayannnggg kat diorang nih. Tak ke LOGIK apa yang Abel type nih ? ADA LOGIKA kann ?

         So kesimpulannya, kalau Abel gaduh ngan hampa means Abel sayang hampa sangat-sangat . Bukannye nak gaduh, cuma jealous. HEHE :D Nak buat macam mana, Abel sayang hampa. Jealous ngan bila tengok bestie kita abaikan kita dalam sehari tuh? Ngan ngan ?

Okayy lah. Sampai sini je coretan Abel. Insya-Allah jika dipanjangkan umur, bertemu lagi kita dalam post yang akan datang. (Cehh ayat serupa pengacara TV jeh) HAHA XD Kayy, nah flying kiss sikit. Muah Muah :*

No comments: